ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ WOCK

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GRID DESIGN™

Η τεχνολογία GRID DESIGN™ είναι αποκλειστικότητα της WOCK και βασίζεται στην ξεχωριστή και μοναδική γεωμετρία πλέγματος του εσωτερικού πάτου. Με τον συνδυασμό διαφορετικών επιφανειών και υφών, επιτυγχάνεται το καλύτερο σύστημα απορρόφησης κραδασμών που σχεδιάστηκε ποτέ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STERI-TECH™

Σχεδιασμένη ειδικά για περιβάλλοντα που απαιτούν τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής (χειρουργικές αίθουσες, clean rooms), η τεχνολογία STERI-TECH™ επιτρέπει την αποστείρωση με υγρό κλιβανισμό έως τους 134 °C και το πλύσιμο στο πλυντήριο έως τους 90 °C.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FRESHKNIT™

Το ψηφιακά σχεδιασμένο δικτυωτό ύφασμα έχει τέλεια εφαρμογή, πολύ χαμηλό βάρος και είναι σχεδόν χωρίς ραφές. Με τη μεγάλη ευκαμψία του και τον εξαιρετικό του αερισμό, η εργασία σας θα είναι σαν βόλτα στην παραλία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EVERGRIP™

Αναπτύξαμε την τεχνολογία EVERGRIP™ χρησιμοποιώντας μια μοναδική σύνθεση από καουτσούκ και ειδική σχεδίαση για την κατασκευή του πέλματος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική πρόσφυση στο έδαφος και ελαχιστοποίηση του κινδύνου ολίσθησης (SRC).

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FEELITE™

Χάρη στην τεχνολογία FEELITE™ είναι η εφικτή η δημιουργία πανάλαφρων και πολύ άνετων υποδημάτων. Ο τέλειος σύμμαχός σας για πολλές ώρες εργασίας ή για τις περιπτώσεις εκείνες που η ορθοστασία συνδυάζεται με πολλή κίνηση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WALKSOFT™

Η τεχνολογία WALKSOFT™ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του φελλού με το εξαιρετικά ελαφρύ καουτσούκ. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ανθεκτικών προϊόντων που παρέχουν την αίσθηση της κορυφαίας άνεσης και ξεκούρασης.